sâmbătă, 12 martie 2011

Ploieşteanul Valentin Dinu a ridicat sala în picioare la “Românii au talent”


Vocea ploieşteanului Dinu Valentin a uimit juriul si publicul de la "Românii au talent"- cea mai vizionată emisiune de divertisment de la ProTv.

Tânârul de 21 de ani a cântat minunat melodia lui Mihai Trăistariu "Cât de frumoasă eşti" pentru care a primi aplauzele publicului şi ale juriului.  Potrivit protv.ro, Valentin trebuie să muncească să-şi întreţină familia, lucrând la o spălătorie auto.

El are un copil de doi ani şi nu a mai putut să-şi continue studiile deşi şi-ar fi dorit. A participat la "Romanii au talent" pentru ca vrea să i se acorde o şansă.

Ploieşteanul a venit însoţit de tatăl lui, care îl susţine în tot ceea ce face. Acesta a izbucnit în plâns în momentul în care Valentin a fost aplaudat la scenă deschisă ,iar publicul l-a ovaţionat în picioare.

Mihai i s-a adresat cu "Domnule spălator de maşini" şi i-a spus ca este foarte talentat şi că după părerea lui ar trebui să-şi schimbe locul de muncă.

Andra a fost extrem de impresionată de talentul lui Valentin Dinu şi i-a spus ca a lăsat-o fără cuvinte: "Bravo! Ai ştiut să alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea".

Pentru prestaţia  muzicală, ploieşteanul a obţinut trei "DA" din partea juriului şi va merge în etapa următoare.

Un comentariu: