marți, 15 martie 2011

Dinu Valentin, noul Traistariu al Romaniei


Emisiunea Romanii au talent continua sa aduca la lumina talente deosebite, detinute de oameni obisnuiti, cu slujbe modeste.

Dinu Valentin, un tanar in varsta de 21 de ani, si-a castigat valuri de aplauze si laude din partea juriului interpretand virtuos piesa Cat de frumoasa esti, din repertoriul lui Mihai Traistariu.

Valentin locuieste in Ploiesti si are un copil in varsta de doi anisori, pe care il intretine lucrand la o spalatorie auto.

Dupa ce a facut-o pe Andra sa planga, tanarul a fost "avertizat” de Andi Moisescu sa-si ia la revedere de la job-ul sau modest, intrucat cariera de spalator `se cam apropie de sfarsit`.

Comparati mai jos :




Dinu Valentin | Romanii au talent | Cat de... de bradudan




2 comentarii:

  1. NU POTI COMPARA PE NIMENI CU MIHAI TRAISTARIU!
    PUTETI DACA VRETI SA INCERCATI SA AVETI PERFORMANTELE LUI. TOATA STIMA SI RESPECTUL MEU PENTRU DINU VALENTIN. DAR COMPARATIA NU CRED CA SE CADE.
    DINU A CINTAT O PIESA FOARTE GREA DE A LUI MIHAI SI S-A DESCURCAT FOARTE BINE.
    FELICITARI
    DAR PINA LA *noul MIHAI* CALE LUNGA
    FARA SUPARARE
    ITI DORESC MULT SUCCES SI SA AJUNGI MACAR PINA LA NIVELUL LUI MIHAI ,

    RăspundețiȘtergere
  2. @pierre_grey Nu ai dreptate! Dinu are o voce si un talent mai proeminent decat MT. Viitorul va confirma asta. Demult Romania nu a avut asa o voce barbateasca. Poate de pe vremea lui Aurelian Andreescu.

    Ii doresc lui DV mult succes si o cariera muzicala pe masura talentului innascut (nu creat tehnologic, prin procesarea sunetului)!

    RăspundețiȘtergere